fbpx

Арт Фотография

Slide Фотографията - Рисуване със светлина Фотографията - Рисуване със светлина

“Не мисля, че фотографът си изработва стил. Снимаш винаги това, което е вътре в теб. Каквото имаш там, това и излиза.”

Себастиао Салгадо

_DSC0844_pfoto

Фотографията - мое хоби и вдъхновение

 Независимо дали търсите перфектния подарък или зашеметяващo допълнение към интериора в дома, фотография, отпечатана на канава и изпъната на дървена подрамка е перфектното решение, защото визията и е като на художествена картина. 

Създайте свеж акцент в своя интериор като отпечатате фотография  на канава с размери по Ваше желание. Специфичната структура на канaвата придава обемност на изображението, плътна и богата цветност, което я прави изключително подходяща за печат на художествени репродукции и арт фотография.

ИСКАТЕ ЛИ АРТ ФОТОГРАФИЯ?

Тя представлява висококачествен печат върху арт хартия, фото хартия, ленено или памучно платно, което е опънато на дървена подрамка, точно като картина. 

Арт фотографиите не са свободно тиражирани. Бройката за високо качествен принт е ограничена и всеки принт е придружен от сертификат, лично подписан и подпечатан, който доказва, че творбата не се разпространява свободно и притежанието и е вид привилегия.

КАК ДА ПОРЪЧАТЕ АРТ ФОТОГРАФИЯ-КАРТИНА?

За да поръчате арт фотография подготвена в различни размери е необходимо да си изберете тук на този линк ←. Трябва само да решите какъв ще е размера на принта.

Може да си изберете фотография от страницата, на която сте в момента и да се свържете с мен  за подробности.

Фотокартината може да бъде с рамка, като това се уточнява допълнително.

“Понякога успявам да попадна на някое място, когато Господ тъкмо е приготвил всичко и чака някой да щракне с апарата.” - Ансел Адамс

“Светлината не чака никого. Или си там, или пропускаш. Завинаги.” - Кен Рокуел

Освен принтирана картина в различни размери и материали, може да поръчате чаша, гръб за телефон, чанта, спален комплект, постелка за йога, плажна хавлия и други изненади с мои фотографии.

Leave a Reply