fbpx

А сега да видим…

Снимка е картина,
оцветена от слънцето без
образование в изкуството….

0025_D8E5100aа

Живописта – това е просто друг начин за водене на дневник…

Изкуството е посредник
на това, което не може
да се изкаже…

Как изглеждат моите творби в интериор

Рисувани картини, художествени фотографии и репродукции на продадени картини

Изглежда скучно, ако няма поне една картина в дома или нещо цветно, закачено по стените. Дали ще бъде малка или голяма, картината е задължителен акцент в интериора на всяко жилище. Използването на картините като декорация в дома е обичайна практика на много дизайнери и архитекти. Те помагат да запълним празното пространство на стените и да придадем завършен вид на дадено помещение.

За всеки човек комфортът в къщата е нещо специално, уникално, изпълнено с топлина и емоции, спомени или мечти на жителите. Във всеки интериор човек влага частица от настроението си, характера си, запълва пространството в къщата в съответствие с предпочитанията си, в резултат на получаването на неповторима и родна атмосфера с куп обмислени малки детайли, които формират неразделен образ на малък свят.

Когато използвате картини за декорация в някое помещение, желателно е да ги съчетавате, така че да са в хармония с останалата част от помещението. Ако искате домът ви да изглежда уютен, изберете пейзажи или пасторални картини. За модерен интериор по-подходящи са художествените фотографии или модернистични абстрактни картини. Също така не смесвайте цветовете безразборно. Картини на тъмен фон изпъкват по-добре върху светли стени и обратното. Изключение правят черно-белите платна, които се вписват и в двата вида интериор.

Следва продължение…

А сега ще ви покажа и артфотографии принтирани на канава с визия на картина

Създайте свеж акцент в своя интериор като отпечатате фотография  на канава с размери по Ваше желание. Специфичната структура на канaвата придава обемност на изображението, плътна и богата цветност, което я прави изключително подходяща за печат на художествени репродукции и арт фотография.

Можете да поръчате и от моя профил в сайта на FineArtAmerica

За да поръчате арт фотография е необходимо да си изберете някоя в сайта. Трябва само да решите какъв ще е размера на принта и да се свържете с мен.

Фотокартината може да бъде с рамка, като това се уточнява допълнително.

Evmeniya ArtPhotography 

 

ArtPhotography Print

 

Оставете коментар

Leave a Reply